miss you :)


sumpahh aku rindu kau :r: tapi kite mcm dah okay siked kan :s: even satu hari text cume cakap ' I LOVE YOU ' / ' TAKE CARE ' n else :woooh:but aku ta kesa weyhh . bagi aku asalkan kau setia and tak menggatal :face64: tapi mcm best lahh care yg skrg nyh :face55: takde nak mesej sangad . lapang siked dada aku na buadd keje laen :c: takde pk na reply text kau jea kan :s: text aku n kau jea just text yg penting . ucapan yg sweet . hee :Smile:( kau tggu aku bersedia berubah . nope . maksud aku betul betul berubah . aku taktau bile akan betul betul berubah . insyallah sebulan maybe bolehh . kau boleh tunggu kan :s: okayy taktau dah nak cakap ape . idea kosong . btw , i miss my litel sys eyka and my granny zyza lahh :r: :face29: siape mereka :s: tengok lah dekat fb aku . tengok 'family' kumako
sekarang tgh kemaruk dgr lagu nyhh . yeahh for you :perhatian:(


video
jgn amek lagu nyh eah :s: lagu aku untuk dy :r: :Fan giler:(

FULLSTOP fathinie
ENTRI ditaip oleh :0l2:

hey thanks sebab dah habis baca :)